
Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί.
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στύβουμε καλά.
Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι.
Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι.
Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Ingredients
Directions
Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί.
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στύβουμε καλά.
Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι.
Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι.
Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.