
Καθαρίζετε και ξεπλένετε το μπακαλιάρο και τον βάζετε μαζί με τις πατάτες σε ένα ταψί και τα αλατοπιπερώνετε όλα μαζί.
Βάζετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι να μαραθεί, προσθέτετε τις ντομάτες, το σκόρδο, το θυμάρι και το λεμόνι και τ΄αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Περιχύνετε με αυτή τη σάλτσα, τις πατάτες και το ψάρι, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και τα βάζετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.
Ingredients
Directions
Καθαρίζετε και ξεπλένετε το μπακαλιάρο και τον βάζετε μαζί με τις πατάτες σε ένα ταψί και τα αλατοπιπερώνετε όλα μαζί.
Βάζετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι να μαραθεί, προσθέτετε τις ντομάτες, το σκόρδο, το θυμάρι και το λεμόνι και τ΄αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Περιχύνετε με αυτή τη σάλτσα, τις πατάτες και το ψάρι, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και τα βάζετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.